” A CSODA BENNED VAN, CSAK LÁTNOD KELL! “

Gaburi Edith vagyok buddhista tanító és író. Gyermekeim megszületése után már tisztán láttam, hogy más az utam… A pályám elején a vegyészet érdekelt, melyben éveken át kutató munkát végeztem s miután anya lettem, köztisztviselőként dolgoztam tovább. Számomra ez egy meghatározó időszak volt, mert itt kristályosodott ki bennem a valódi hivatásom.

Felvételiztem a Mantra Természettudományi Főiskolára, ahol parapszichológiát tanultam és levizsgáztam. (2001-2004) Kis csoportokban előadást tartottam, és meditációt vezettem.

2013-ban felvételt nyertem a Tan Kapuja Buddhista Főiskolára, buddhista tanító (BA) szakon, 2016-ban államvizsgáztam. Diplomám kézhezvételétől megváltozott az életem, főként a gyakorlatban.

A hitemben keresztény vagyok, de az ösvényem Buddha útján van…

Írásaimban az egyén illetve a csoport karmával foglalkozom… Mielőtt céltalanul sétálsz a saját csapdádba, már régen benne vagy. Nyilván azért nem kérsz segítséget, mert megrekedtél és magad köré gyűjtöttél minden “kacatot”… És itt a baj! Ennek kapcsán próbálok útmutatást adni a keresőnek, hogy mi a megoldás, amit Ő esetleg nem láthat.

Ne feledd: MINDEN VÁLTOZÁS IDŐVEL KIHAT RÁNK!

ONLINE vagyok elérhető!

„ SOHA NE VESZÍTSD EL AZ ÁLMAIDAT! “

*

*

*

Kérlek, egyeztess időpontot egyéni és csoportos meditációra, előadásokra itt: